Norskkurs i Oslo

Om oss

Alfaskolen har siden 2006 arrangert språkkurs til privatpersoner og bedrifter og har siden oppstarten vokst seg til en betydelig aktør i det lokale markedet. Skolen benytter moderne undervisningsmateriell og mye interaktivitet i sin undervisning, noe som bidrar til nytenkende og morsomme metoder å lære seg språk. Alfaskolen er en anerkjent tilbyder av kurs fra begynnernivå til avanserte nivåer og tilbyr blant annet undervisning i små klasser, moderne lokaler sentralt i Oslo og et læringsmiljø av høy kvalitet bestående av studenter fra hele verden.  Alfaskolen AS er en partner skole av Dutch First BV i Utrecht, Netherland. Begge skoler benytter samme læremetode.

Våre kurs

Vi tilbyr en rekke norskkurs hele året. Alt fra seksukers kveldskurs og tiukers intensivkurs til vårt intensive ettårsprogram. Hemmeligheten bak vår effektive undervisning og studentsuksess starter med våre små klasser. Våre klasser har mellom seks og seksten deltakere, noe som gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev og sørge for et dynamisk læringsmiljø.Våre kurs har rask progresjon og krever kjennskap til det latinske alfabetet. Kursene holdes på det språket det undervises i og egner seg for studenter på spor 3.

Våre lærere

Vi rekrutterer selektivt kvalifiserte lærere, lingvister og språkspesialister som undervisere slik at vi kan sikre høyest mulig standard på undervisningen. Vi har et internasjonalt team med undervisningserfaring i Norge, så vel som ifra andre land. Vårt hovedmål er å hjelpe deg nå dine mål og gi deg muligheten til å lære i en behagelig og vennlig atmosfære.

Må du ha gjennomført godkjent norskopplæring eller dokumentere at du har gode nok kunnskaper i norsk?

Dersom du har rett og plikt eller plikt til å gjennomføre timer godkjent norskopplæring, vennligst ta kontakt med resepsjonen for kartlegging og tilrettelegging av undervisningen.
For personer omfattet av introduksjonsloven  gjelder særlige regler.
Er du usikker på om du er omfattet av introduksjonsloven, kan du ta kontakt med Udi på telefonnummer 22 35 16 00
For å søke om permanent oppholdstillatelse må du:
- ha bestått norskprøve muntlig og skriftlig på minimum nivå A2, eller ha bestått Bergenstesten, eller tidligere ha bestått Språkprøve 2 eller 3.
- Sjekk om du også trenger å ha bestått prøve i samfunnskunnskap på valgfritt språk.
For å søke om statsborgerskap må du:
- ha bestått prøve i  samfunnskunnskap på norsk eller statsborgerprøven, eller fylle vilkårene for å få unntak fra dette kravet
For å studere på norsk ved høgskoler og universitet i Norge må du:
- ha bestått norskprøve muntlig og skriftlig på minimum nivå B2 eller ha bestått Bergenstest.

Alfaskolen tilbyr forberedelseskurs til norskprøvene, Bergenstest og samfunnskunnskapsprøven og veileder sine elever i påmeldingsprosessen.

Alfatest
Test nivået på  språkforståelsen din i norsk.
Survey
Alfaundersøkelse
Gi oss tilbakemelding på skolen og dine klasseerfaringer.
Translations
Alfa-agenter
Er du interessert i å jobbe som agent på vegne av Alfaskolen AS?
Alfalenker
Finn lenker til forskjellige norske ressurser.
Gallery
Alfagalleri
Se våre nyeste bilder.
Companies
For bedrifter
Lær mer om kursene vi tilbyr for bedrifter.

Follow Alfaskolen on Twitter

Informasjon til studenter:

Alfaskolen er stengt fra 16:00 på fredag 22/9 og lørdag 23/9 pga byggearbeider.

Det er ingen undervisning på følgende datoer 2017:

Uke 51 og 52
18. desember til 2. januar