Er du interessert i å studere norsk 1-til-1 med en lærer?

Ønsker du å forberede deg til et intervju?

Lære et fagspråk?

Da er kanskje individuell undervisning noe for deg!

 

Å ta individuelle undervisningstimer er en av de mest intensive og effektive måtene å lære et fremmedspråk på. Undervisningen tilrettelegges dine interesser og tempo og du vil ha lærerens fulle oppmerksomhet.

Individuelle timer kan brukes til alt fra å forberede seg for et intervju, en presentasjon på jobb eller rett og slett for å lære seg nyttige fraser og vokabular.
Kursplanen er fleksibel og settes opp for å møte dine behov. Individuelle kurs kan arrangeres for en deltaker, eller hvis du foretrekker, for grupper på opptil tre deltakere.

For å skreddersy dine individuelle timer på en så effektiv og bra måte som mulig, anbefaler vi sterkt å ta en Plasseringstime på ca. 45 minutter (690,- NOK). Her vil en av våre erfarne lærere ta deg gjennom diverse konversasjons-, lese-, skrive- og lytteoppgaver og vil sammen med deg legge opp en tilpasset plan spesielt for deg og dine individuelle timer. Ditt kurs vil på denne måten tilpasses dine behov, interesser og tidligere erfaringer med norsk på en optimal måte.
 
Priser per skoletime (45 minutter) fra 10. juli 2019:

Antall timer:   Pris per time 
5-9 timer   990,- NOK
10 timer   960,- NOK
20 timer   945,- NOK
30 timer   930,- NOK
40 timer   915,- NOK
50+ timer   900,- NOK


Deltaker 2 + 300,- per time

Deltaker 3 + 200,- per time
 

For 1 deltaker

Dine behov og målsetninger vil etter en plasseringstime, bli kartlagt for å kunne sette sammen et personlig program tilpasset deg og din timeplan. Undervisningen tilbys på alle nivåer, fra nybegynner til avansert. Kurset kan også holdes med et spesielt innhold og vokabular som man ønsker å lære, sånn som for eksempel litteratur og forretninger. Etter den første timen er det obligatorisk med kjøp av minst 5 undervisningstimer for en bestemt periode (for eksempel 5 timer innen 2 måneder, eller 10 timer innen 3 måneder).
 

For 2-3 deltakere

Dette kurset er ideelt for venner eller for en familie som ønsker å studere norsk sammen. I denne lille gruppen blir kurset etter en plasseringstime tilpasset til deltakernes individuelle behov. Kurset konsentrerer seg om dine interesser og er undervist i et tempo som passer din gruppe. Alle deltakerne må være på samme språknivå. Etter plasseringstimen er det obligatorisk med kjøp av minst 10 undervisningstimer for en bestemt periode (for eksempel 10 timer innen 2 måneder, eller 20 timer innen 3 måneder).

 

Vær oppmerksom på at individuelle kurs utløper ett år fra kjøpsdatoen, og ubrukte undervisningstimer vil ikke bli refundert.

Individuelle kurs er ikke inkludert i tilbudet Unlimited Norwegian lessons

 

Meld deg på individuelle kurs nå.